SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS EK YERLEŞTİRME BAŞVURU SONUÇLARI

09 Ekim 2019, Çarşamba 144

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN;

Enstitümüzün Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına müracaat eden ve kesin kayıt hakkı kazanan adayların değerlendirme sonuçları aşağıda sunulmuş olup, online başvurusu onaylandığı halde süresi içinde başvuru evrakları Enstitümüze ulaşmayan adaylar değerlendirmeye alınmamıştır.   Kesin kayıt hakkı kazanan adayların; 10–15 Ekim 2019 tarihleri arasında kesin kayıt için aşağıda istenilen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayıp şahsen veya Kesin kaydını bir aracı ile yaptıracakların ise Enstitü web sayfamızın formlar kısmında yer alan “Kesin Kayda Gelmeyecekler İçin Dilekçe Örneği FORMU’nu doldurup istenilen evraklarla birlikte Enstitümüze başvurmaları gerekmektedir.

(Posta yoluyla kesin kayıt işlemleri kabul edilmeyecek olup; bir aracı ile yapılacak işlemlerde ise evraklardaki eksiklikler dolayısıyla kazanan adayın kesin kayıt işlemi kabul edilmeyecektir.)

Tabloların altındaki ÖNEMLİ NOTLAR bilgilendirmelerini mağduriyet yaşamamanız için muhakkak OKUYUNUZ!... Bu duyuru başvuru yapan adaylara tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI

Yüksek Lisans  Ek Yerleştirme Başvuru Değerlendirme Sonuçları

2019–2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı

Eğitim Yönetim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ek Yerleştirme  Başvuru Değerlendirme Sonucu Oluşan Aday Listesi

Adayın Adı – Soyadı

Yerleşme Puanı

Durumu

Bahar SAKARYA

Ferhat MUTLU

Büşra KELEŞ

Ersan KEYVAN

ÖNEMLİ NOTLAR:

1- Kesin kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz; Anabilim Dalı Başkanlarınca belirlenecek Danışmanları aracılığı ile ders kayıtlarını kendileri yapmak zorundadır.

2- Bu sayfadaki linkten formlara ulaşamazsanız, Enstitü web sayfamızdaki FORMLAR linkini tıklayarak istenilen formlara ulaşabilirsiniz. Enstitümüze ulaşmayan evrak ve bilgilendirmelerden kaynaklanacak sonuçlardan ilgili aday sorumludur….

1 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerden İstenen Belgeler:

•   Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
  •   Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (ilgili askerlik şubesinden alınacak) verecek olup, sevk tehiri yaptırmak isteyenlerin askerlik sevk  tehiri için bir DİLEKÇE ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Sevk tehiri için başvuruda bulunmayan öğrencilerin sevk tehir işlemleri YAPILMAZ.    Konu ile ilgili uygulama sürecini lütfen OKUYUNUZ…
  •   Danışman Öneri Formu (programlara ders aşamasından başlayacak öğrenciler için),
  •   Vesikalık Fotoğraf (5 adet),